1-3-2-6 systeem

1-3-2-6 systeemEr zijn verschillende blackjack systemen waar je gebruik van kunt maken om winst te maken. Het systeem voor blackjack wat we in dit artikel gaan bespreken is er volop gericht om winst te gaan maken. Maximale winst om precies te zijn. Het is trouwens ook een gematigd systeem wanneer je blackjack gaat spelen. Het is namelijk zo dat er geen maximale verliezen zullen zijn en vaak kleinere winsten. Het systeem is echter gericht om winst te maken. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met dit systeem. Graag bespreken we het met je.

Direct Blackjack spelen met het 1-3-2-6 systeem

De grootste voordelen van het 1-3-2-6 Systeem

Het is een uitstekend systeem waar je volop van kunt genieten. Bekijk de mogelijkheden van dit systeem en kies ervoor om er volop van te genieten als je blackjack speelt. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Weet dat het mogelijk is om je verlies beperkt te houden door de manier waarop je inzet. Hieronder hebben we een overzicht voor je gemaakt om je te laten zien hoeveel je maximaal kunt verliezen.

Als je verliest bij de 1e ronde: dan heb je 1x de inzet verloren
Als je verliest bij de  2e ronde: dan heb je 2x de inzet verloren
Als je verliest bij de 3e ronde: dan heb je 2x de inzet gewonnen
Als je verliest bij de 4e ronde: dan heb je quitte
Als je wint bij de 4e ronde: dan heb je 12x de inzet gewonnen

Op zich klinkt dat allemaal aantrekkelijk natuurlijk. Er is echter ook een nadeel.

Een nadeel van het 1-3-2-6 systeem

Het systeem van dit blackjack systeem is erg stabiel. Het is een systeem wat echter ook een nadeel kent. Het nadeel zit hem in de vierde ronde en dus de vierde keer inzetten. Je zet dan namelijk de totale winst van de eerste paar ronden in en kunt dan winnen of verliezen. Het natuurlijk niet leuk om je winst te verliezen. Bij de derde ronde winst heb je een winst van 6 keer je inzet. Het is begrijpelijk dus niet leuk. Je kunt er echter ook voor kiezen om hier je winst veilig te stellen.

Hoe werkt het 1-3-2-6 systeem

Blackjack dealerHet systeem is erg gemakkelijk om te spelen. Als je bijvoorbeeld begint met 50 euro aan de tafel dan kun je met 5 euro per ronde gaan spelen. De eerste ronde win je 5 euro. De volgende ronde zet je dan 15 euro in. Dit is drie keer de inzet. Als je wint zet je hierna 10 euro in. Win je hierna weer dan kun je 6 keer de inzet inzetten. Als je deze ronde ook wint dan begin je weer bij het begin. Mocht je verliezen dan geldt hetzelfde en zet je ook weer in vanaf het begin.

Hoe te beginnen?

Bepaal je inzet per ronde, schrijf de inzetten op een blaadje. Vervolgens is het goed om meerdere keren het systeem te testen wanneer je niet met je eigen geld speelt. Gebruik de mogelijkheden om zo te ontdekken hoe het systeem jou bevalt.